Een jaar later dan gepland maar De Lekkerik is live!
“De tegenslagen zijn voor mij extra motivatie om er een succes van te maken”
Erik Oostdam had een prachtig plan – hij had voor een ‘prikkie’ een oude foodtruck op de kop getikt die optisch en technisch in goede staat zou zijn. Een likje verf en wat opknapwerk en klaar. Dat ging iets anders: tijdens het opknappen kreeg Erik de ene na de andere tegenslag voor zijn kiezen. “We besloten uiteindelijk om de foodtruck volledig te strippen en helemaal opnieuw op te bouwen.”
De truck is nu van alle gemakken voorzien, het heeft de nieuwste technische foefjes, is helemaal HCCP-proof, heeft een eigen elektriciteitsvoorziening, 120 liter koeling, 180 liter vriesvermogen, een grote kookplaat, afzuiginstallatie, een dubbele wasbak, geïntegreerde afvalbak, watertanks, enzovoorts. “Ik kan nu als ik wil in de middle of nowhere een uitgebreid diner verzorgen”, vertelt Erik trots.
De tegenslagen waren in eerste instantie een teleurstelling, maar Erik ziet het ook als een kans. “Ik ben helemaal geen technisch wonder maar het is bijzonder om te zien hoe ver je komt met doorzettingsvermogen en wat professioneel advies. De samenwerking met The Coon was heel fijn; Vincent denkt toch net even anders na over het inrichten van zo’n truck dan ik. Het heeft me wel een jaar energie en tijd gekost maar ik zie dat vooral als extra motivatie om er een succes van te maken!
Na al dat harde werk kan Erik op pad met zijn foodtruck. Wij wensen hem veel plezier en succes!
Voor:
Na: